05
februari
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Frank Maertens in dienst bij CB Richard Ellis als EMEA Managing Director Debt Advisory


CB Richard Ellis heeft Corporate Finance specialist Frank Maertens aangetrokken om verder vorm te geven aan het snel groeiende Loan Origination binnen de EMEA-regio. Maertens is afkomstig van Deloitte Financial Advisory Services en vervult bij CB Richard Ellis de rol van EMEA Managing Director Debt Advisory.

Debt Advisory is de eerste cross border serviceline binnen CB Richard Ellis die wordt opgebouwd vanuit Amsterdam. Maertens zal hier nauw samenwerken met Debt and Equity Finance expert Barbara Pereira, en het Capital Markets team in Londen.

CB Richard Ellis is een van ‘s werelds grootste aanbieders op het gebied van commercial real estate debt finance. In EMEA is Loan Origination hard gegroeid sinds de start in 2006. Het team wist in 2007 reeds een aantal aanzienlijke transacties te realiseren. CB Richard Ellis verwacht een aanhoudende groei vanwege de toenemende behoefte van opdrachtgevers aan innovatieve financieringsoplossingen voor vastgoedinvesteringen, zeker gezien de huidige stand van zaken op de kredietmarkten.

In zijn rol als partner was Maertens bij Deloitte Financial Advisory Services verantwoordelijk voor alle corporate finance activiteiten van Deloitte binnen de financiële dienstverlening. In die hoedanigheid hield hij zich onder meer bezig met een aantal grootschalige transacties, waaronder een structured real estate disposition transaction van € 600 miljoen voor een Nederlands pensioenfonds in mei 2007.