Amsterdam,
23
maart
2018
|
13:39
Europe/Amsterdam

Friso Sijbertsma Director Retail bij CBRE

Friso Sijbertsma

Friso Sijbertsma (42) heeft bij internationaal vastgoedadviseur CBRE de overstap gemaakt naar het Leasing team Advisory & Transactions. In de functie van Director Retail richt Friso zich op Investor Leasing (verhuur). Hij geeft samen met Bjørn Brink sturing aan verschillende projecten en integraal werkende teams van (retail)specialisten. Bjørn Brink is binnen het team verantwoordelijk voor Occupier Leasing (aanhuur van retailvastgoed).

Friso heeft ruim 15 jaar ervaring in de retailvastgoedmarkt, waar hij werkzaam is geweest op het gebied van portefeuille-, asset- en propertymanagement. Hij vervulde de afgelopen vijf jaar de functie van Associate Director Shopping Centre Management bij CBRE. In de periode daarvoor werkte hij onder andere als Operating Manager bij Unibail-Rodamco en als Afdelingshoofd Winkelcentrummanagement voor Grontmij Vastgoedmanagement B.V.

Friso’s werkervaring volgt op zijn studies aan de Technische Universiteit Eindhoven Faculteit Bouwkunde, en Amsterdam School of Real Estate, waar hij zijn Master Real Estate (MRE) behaalde in 2011.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.