Amsterdam,
15
juni
2022
|
08:00
Europe/Amsterdam

GARBE verkoopt Jansbuitensingel 6 te Arnhem aan Rudius Vastgoed

GARBE Institutional Capital heeft voor één van haar fondsen het kantoorgebouw aan de Jansbuitensingel 6 in Arnhem verkocht aan Rudius Vastgoed. 

Het kantoorgebouw ligt in het centrum van Arnhem op steenworp afstand van het Centraal Station en beschikt over ca. 2.700 m² v.v.o kantoorruimte en 40 parkeerplaatsen. Het hoogwaardige en duurzame kantoorgebouw is op dit moment voor ca. 74% verhuurd aan 4 huurders.

GARBE Institutional Capital Netherlands B.V. werd in deze transactie geadviseerd door CBRE en Rudius Vastgoed werd geadviseerd door BMV Bedrijfsmakelaars Arnhem, partners in Dynamis.

Boilerplate

Over GARBE Institutional Capital
GARBE biedt een uitgebreid scala aan diensten op het gebied van logistiek, retail, woningen en kantoren. Van portefeuille-, investerings-, asset- en property management tot projectontwikkeling. Met de ervaring van meer dan 50 jaar en meer dan 300 medewerkers op 16 locaties, beheert GARBE een vastgoedvermogen van 11,75 miljard euro. Voor meer informatie zie www.garbe.de.

Over Rudius Vastgoed
Rudius Vastgoed is een lokale, actieve vastgoedbelegger die actief haar panden beheert met een eigen onderhoudsteam. Na de aankoop gaat Rudius Vastgoed op zoek naar nieuwe huurders voor de begane grond en 1e etage.

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.