Amsterdam,
08
november
2022
|
09:35
Europe/Amsterdam

GARBE verkoopt kantoorgebouw bij Schiphol

Media contact: Irene Martini

GARBE Institutional Capital heeft voor één van haar fondsen het kantoorgebouw aan de Beechavenue 97-115 in Schiphol-Rijk verkocht aan een particuliere investeerder. Het multi-tenant kantoorgebouw beschikt over ca. 4,560 m² kantoorruimte en 129 parkeerplaatsen. Het gebouw is op dit moment voor ca. 62% verhuurd aan verschillende huurders en beschikt over energielabel C.

Het kantoorgebouw, gelegen in het populaire zakendistrict Schiphol-Rijk, wordt omringd door distributie-, IT- en telecombedrijven.

GARBE Institutional Capital Netherlands B.V. werd in deze transactie geadviseerd door CBRE en BarentsKrans. Koper werd bijgestaan door BEEX real estate.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.