Amsterdam,
03
februari
2017
|
14:00
Europe/Amsterdam

Gemeente Delft verhuurt 5.175 m² aan TOPdesk Nederland

De gemeente Delft heeft een langjarig huurcontract afgesloten met TOPdesk Nederland voor circa 5.175 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen aan de Westlandseweg 40 in Delft. Het gebouw met de naam ‘de Rode Haan’ is in 2006 gebouwd en wordt momenteel grootschalig gerenoveerd.
XVR Simulation huurt eveneens circa 760 m² kantoorruimte in het gebouw, met XVR is tegelijkertijd een langjarige verlenging overeengekomen. Er is nu nog circa 760 m² beschikbaar voor de verhuur.

De Rode Haan diende als het voormalig kantoor van UWV en de Gemeente Delft. Het ligt boven de brandweerkazerne van Delft en op een zeer centrale locatie, aan de rand van het historische stadscentrum en op loopafstand van het NS station Delft. De A4 en A13 zijn eveneens binnen enkele minuten te bereiken.

TOPdesk werd geadviseerd door Rockstone. De belangen van de gemeente Delft zijn door CBRE vertegenwoordigd, in collegiale samenwerking met Bjornd Makelaardij.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.