Leiden,
31
januari
2019
|
11:34
Europe/Amsterdam

Gemeente Leiden koopt busremise Rijnsburgerweg

Connexxion Nederland N.V. heeft het object aan de Rijnsburgerweg 1 en 1a in Leiden verkocht aan de Gemeente Leiden. Het gaat om een busremise, werkplaats en kantoren met een totale oppervlakte van ca. 8.500 m² en een perceeloppervlakte van ca. 15.600 m². Op dit moment is het object verhuurd aan vervoersbedrijf Arriva.

Het terrein ligt in het Houtkwartier, direct naast station Leiden Centraal. In de nabije omgeving bevinden zich woningen, kantoren en de spoorlijn. De locatie is goed te bereiken met eigen en openbaar vervoer en er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Connexxion Nederland N.V. werd bij de verkoop van het object geadviseerd door CBRE. De koper, Gemeente Leiden, werd begeleid door Frisia Makelaars B.V., partner in Dynamis.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.