Amsterdam,
02
september
2014
|
10:41
Europe/Amsterdam

Gerenoveerde Eclipse Building trekt 2 nieuwe huurders

Silverside B.V. en AND Products B.V. hebben onlangs een langjarige huurovereenkomst getekend aan het Rivium Quadrant 75 (Eclipse Building) in Capelle aan den IJssel.

Silverside huurt circa 550 m² kantoorruimte in het gebouw. AND huurt eveneens circa 550 m² en betrekt op korte termijn de kantoorruimte. 

Silverside adviseert en implementeert (software)oplossingen bij organisaties voor het verhogen van productiviteit van mensen en gebruikt hiervoor haar eigen 3G implementatiemethodiek. De belangrijkste functionele thema’s zijn social business en document management op IBM of Microsoft SharePoint platformen. AND, genoteerd aan de NYSE Euronext (AMS: AND), levert wereldwijd digitale kaarten en locatie gebaseerde diensten. Het bedrijf richt zich op het toevoegen van locatie intelligentie om bedrijfsprocessen te verbeteren door middel van eigen digitale kaarten, het AND LBS Platform en big geodata. 

Eclipse Building is eigendom van B&S Vastgoed Nederland N.V., een open end beleggingsmaatschappij. Een grootschalige renovatie die aanzienlijk heeft bijgedragen aan de kwaliteit van het gebouw is onlangs afgerond. Dit heeft geresulteerd in veel belangstelling voor het gebouw vanuit de markt en de ondertekening van deze twee nieuwe huurovereenkomsten. 

Beide huurders hebben zelfstandig de onderhandeling gevoerd met de verhuurder. De verhuurder werd bij de totstandkoming van deze transacties geadviseerd door CBRE.