Amsterdam,
06
oktober
2015
|
11:11
Europe/Amsterdam

GGN huurt 865 m² in Le Mirage in Utrecht

Le Mirage

GGN, de grootste creditmanagementorganisatie van Nederland, huurt circa 865 m² op de 11e etage van kantoorgebouw Le Mirage in Utrecht. De langjarige huurovereenkomst is getekend met een fonds dat beheerd wordt door Rockspring. Behalve kantoorruimte maken ook 15 parkeerplaatsen onderdeel uit van het contract.

Het hoogwaardige kantoorgebouw aan de Vliegend Hertlaan en het Europaplein op Kanaleneiland is ontworpen door het Amerikaanse architectenbureau Kohn Pedersen Fox. Huurders zijn ABN Amro Lease, Brunel en Securitas. Momenteel is nog 11.000 m² beschikbaar voor verhuur.

De begane grond van Le Mirage is onlangs gerenoveerd en biedt een business lounge met een koffiebar van het Belgische koffiemerk Vascobelo, waar de verschillende huurders gebruik van kunnen maken.

 

De verhuurder werd geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.