Amsterdam,
11
maart
2015
|
09:30
Europe/Amsterdam

Greenberry huurt klassieke kantoorvilla in Utrecht

Kantoorvilla in  Utrecht

Greenberry B.V. verhuist naar een kantoorvilla op de Maliebaan 11 in Utrecht. Het adviesbureau voor digitale communicatie heeft een meerjarige huurovereenkomst getekend met Maliestate B.V. voor circa 474 m² kantoorruimte verdeeld over de kelder t/m de 2e verdieping van het gebouw.

De klassieke kantoorvilla zal zodanig worden aangepast dat deze geschikt is voor een innovatief werkplek concept, onder meer door het creëren van open ruimten. De verbouwing zal worden uitgewerkt door de huurder en verhuurder.

CBRE adviseerde Greenberry B.V. Molenbeek Makelaars trad op namens Maliestate B.V.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.