Amsterdam,
13
november
2015
|
10:54
Europe/Amsterdam

Haagse Poort verkocht aan Valad Europe

Valad Europe heeft in opdracht van Valad Netherlands Diversified Partnership (VNDP) de Haagse Poort, een kantoorgebouw van 68.500 m² in Den Haag, verworven. Dit is tot nu toe de grootste single asset kantorentransactie in Nederland dit jaar.

De Haagse Poort bestaat uit 68.500 m² aan kwalitatief hoogwaardige kantoorruimte, verdeeld over achttien verdiepingen in het hoogbouwdeel, zeven verdiepingen in het laagbouwdeel en 1000 parkeerplaatsen. Het gebouw heeft in 2013–2014 een uitgebreide renovatie ondergaan. De Haagse Poort is over de A12 gebouwd, de hoofdsnelweg naar Den Haag. Het gebouw is op dit moment bijna volledig verhuurd. De belangrijkste huurders Nationale Nederlanden en CB&I hebben hier hun hoofdkantoor.

Valad Europe werd bij de verkoop bijgestaan door BNP Paribas RE/Nadorp Investment Services. CBRE trad op als adviseur van de verkoper.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.