13
augustus
2008
|
00:00
Europe/Amsterdam

Hanzevast verhuurt 2.300 m² kantoorruimte in Den Haag

Hanzevast Verhuurmanagement heeft namens MPC Holland 27 circa 2.300 m² kantoorruimte en 60 parkeerplaatsen op kantorenpark ‘Forepark’ in Den Haag verhuurd aan Stichting Nictiz.

Het gebouw in kwestie, Palazzo Giardino Deel D aan de Oude Middenweg 55, is onderdeel van het kantorenpark dat direct naast de A4 ligt. De langjarige huurovereenkomst voor het kantoor en de omliggende en ondergelegen parkeerplaatsen is gebaseerd op een gemiddeld huurniveau van € 150 per vierkante meter. Momenteel is er in Palazzo Giardino nog circa 550 m² kantoorruimte voor verhuur beschikbaar.

Het gebouw is eigendom van MPC Holland 27, één van de grootste niet-beursgenoteerde vastgoedfondsen in Nederland. De verhuurbelangen van de eigenaar zijn behartigd door Hanzevast Verhuurmanagement. Deze laatste partij werd door CB Richard Ellis vertegenwoordigd, in collegiale samenwerking met Jones Lang LaSalle. Huurder Stichting Nictiz, het nationale knooppunt en kenniscentrum voor ICT en innovatie in de zorg, werd geadviseerd door Nadorp Bedrijfsmakelaars uit Den Haag.