Rotterdam,
11
oktober
2016
|
13:35
Europe/Amsterdam

Hapag-Lloyd verlengt de huur van 4.023 m² kantoorruimte in Dockworks III in Rotterdam

Hapag-Lloyd AG en Nordcapital Immobilienfonds Niederlande 9 GmbH &Co.KG hebben onlangs de huurovereenkomst verlengd voor kantoorruimte van de begane grond tot en met de vijfde verdieping in het gebouw Dockworks III aan de Waalhaven O.z. 79 in Rotterdam. Het gehuurde omvat circa 4.023 m² kantoor- en archiefruimte en 94 parkeerplaatsen.

Gebouw Dockworks III is onderdeel van een kantorencomplex aan de Waalhaven O.z. ter hoogte van de Dwarswalpier en is het maritiem zakelijk centrum van Rotterdam. Vanuit bijna het hele gebouw is er uitzicht op het water met de havenactiviteiten.

Hapag-Lloyd is met ruim 170 schepen een van de grootste containerrederijen in de wereld en is opgericht in 1970 als fusie van twee van de grootse Duitse rederijen. Wereldwijd heeft het bedrijf circa 9.300 mensen in dienst, verdeeld over 360 kantoren in 120 landen.

De Nordcapital Group is actief op verschillende gebieden, waaronder scheepvaart, energie, private equity en vastgoed. Nordcapital is asset manager van diverse vastgoedobjecten in Nederland, waaronder Dockworks III.

Nordcapital Immobilienfonds Niederlande 9 GmbH &Co.KG werd bijgestaan door DTZ Zadelhoff. CBRE trad op als adviseur van Hapag-Lloyd.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.