Dongen,
10
november
2021
|
09:49
Europe/Amsterdam

Harthoorn Property Group koopt transformatie object in Dongen

CBRE heeft namens een financiële instelling het kantoorobject aan de Middellaan 25 in Dongen verkocht. Het object, welke inmiddels gemeentelijke goedkeuring heeft voor een woning transformatie, ligt aan de rand van Dongen aan de ringweg Westerlaan.

Het complex werd in 2006 ontwikkeld voor vertrekkend huurder en heeft een oppervlakte van circa 6.168 m².

Harthoorn Property Group
Harthoorn Property Group heeft momenteel ca. 4.000 woningen in eigendom, welke voornamelijk zijn gelegen in Duitsland en de Benelux. De kernactiviteiten zijn het beleggen, financieren en ontwikkelen van vastgoed. Daarnaast wordt deelgenomen in diverse (internationale) vastgoedvennootschappen.

Quote Nik Joosen Harthoorn Property Group
“Wij zijn verheugd met onze jongste aankoop in Dongen. Deze past volledig in de strategie van Harthoorn Property Group. We zullen tenminste 71 huurappartementen realiseren in het middel dure huursegment en de woningen toevoegen aan onze eigen portefeuille. Momenteel hebben we 439 woningen in ontwikkeling en zijn in afronding van diverse aankopen. Daarbij ligt de komende jaren de focus op verdere uitbreiding van de ontwikkelportefeuille en zijn we zoekende naar passende transformatie projecten en locaties”.

CBRE adviseerde verkoper in deze transactie.