Amsterdam,
11
januari
2019
|
09:58
Europe/Amsterdam

Hästens huurt winkelpand aan de Meent in Rotterdam

De Zweedse beddenwinkelketen Hästens heeft een langjarig huurcontract getekend voor een winkelruimte van 230 m² aan de Meent 32-34A in Rotterdam. Met deze nieuwe vestiging geeft het luxe beddenmerk vorm aan de ambitie om uit te breiden in Nederland.

De Meent is gelegen in het centrum van Rotterdam en is de meest trendy winkelstraat van de stad. De Meent staat bekend als een lifestylestraat met veel boetiekjes en horecagelegenheden.

Voorheen huisde de Kijkshop in het pand. Met de komst van Hästens is er een eerste stap gezet om de winkelruimte volledig te herinrichten en te upgraden. Het pand zal door de verhuurder voorzien worden van een hele nieuwe gevel. De binnenkant zal Hästens zelf verbouwen en inrichten, volgens de eigen ‘Hästens-formule’.

“Het werd hoog tijd dat Hästens terug zou keren in Rotterdam. We zijn dan ook blij met dit prachtige pand aan de Meent, waar wij verder kunnen bouwen aan de groei van Hästens in Nederland,” aldus Freek Fidder van Hästens Store Rotterdam.

Bij deze transactie adviseerde het retailteam van CBRE de verhuurder, een particuliere belegger. Dit in collegiale samenwerking met Nieuw Holland Projectontwikkeling. Op dit moment zijn er in het pand nog drie winkelunits met beschikbaar, van verschillende oppervlakten. Voor meer informatie hierover kunt u contact opnemen met CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.