Amsterdam,
11
februari
2020
|
14:14
Europe/Amsterdam

HDI Global SE verhuist naar Blaak House

Na vele jaren gevestigd te zijn aan de Westblaak in Rotterdam, verruilt HDI Global SE deze locatie voor het monumentale en karakteristieke kantoorgebouw ‘Blaak House’ aan de Blaak 34 in Rotterdam. In de laatste dagen van 2019 sloot HDI een langjarige huurovereenkomst voor circa twee en een halve verdieping met verhuurder LaSalle Investment Management.

HDI bestaat uit twee labels (HDI Global en HDI Specialty) die beide de ambitie hebben om een topspeler in de markt te zijn, waar mensen graag willen werken. Het is essentieel dat het kantoor deze ambitie ondersteunt. In het kantoorgebouw ‘Blaak House’ komen alle voor HDI belangrijke aspecten bij elkaar: ontmoeten, verbinden en flexibiliteit. Binnen het nieuwe kantoor van HDI zullen deze aspecten centraal staan zodat klanten, distributiepartners en medewerkers samen invulling kunnen geven aan de ambitie die de twee labels samen hebben.

Blaak House is in 2018 na een volledige renovatie opgeleverd. Het biedt moderne, efficiënte kantoorruimte met in het hart een ruim, transparant en open atrium. Daarnaast is het gebouw uitstekend bereikbaar met de auto en bovendien met alle vormen van openbaar vervoer. Station Blaak ligt op 200 meter afstand van Blaak House.

HDI Global SE werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. BRiQ real estate, in collegiale samenwerking met Cushman & Wakefield, heeft LaSalle Investment Management bijgestaan bij de totstandkoming van deze transactie.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.