Amsterdam,
30
juni
2017
|
13:59
Europe/Amsterdam

HEMA en Etos vestigen zich in Leidsche Rijn Centrum

HEMA en Etos hebben overeenstemming bereikt met Leidsche Rijn Centrumplan, een samenwerking van a.s.r. vastgoed projecten en Vesteda Project Development. HEMA en Etos huren respectievelijk 690 m² winkelruimte en 230 m² winkelruimte in het nieuwe stadscentrum in Utrecht. De retailers zullen zich tegenover elkaar vestigen aan de Luxemburgpromenade. Naar verwachting zullen de winkels begin 2018 operationeel zijn.

Leidsche Rijn Centrum is het nieuwe stadshart van Leidsche Rijn dat momenteel volop in ontwikkeling is. Hier zullen meer dan 100 winkels openen, van internationale en landelijke ketens tot kleine lokale ondernemers. Eerder kozen onder andere H&M, MANGO, Esprit, OPEN32, Vapiano, VERO MODA, ONLY, Name it en Jack & Jones al voor Leidsche Rijn Centrum, samen met een aantal lokale winkeliers.

De transactie is tot stand gebracht door CBRE die, in samenwerking met Engelvast en a.s.r. Vastgoed Projecten, de verhuur van de winkels in Leidsche Rijn Centrum begeleidt.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.