15
juni
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Henk-Jan Verweij naar CB Richard Ellis Rotterdam

Henk-Jan Verweij is per 1 juni 2010 bij CB Richard Ellis in dienst getreden als Consultant Industrial & Logistics.

In deze rol ligt zijn focus op alle aan- en verhuuractiviteiten die betrekking hebben op logistieke en industriële objecten in Nederland en meer specifiek in de regio Rotterdam. Ook zal hij met het logistieke team aan- en verkooptrajecten in deze branche begeleiden.
Henk-Jan heeft een opleiding Management, Economie en Recht aan de Hogeschool Rotterdam afgerond in de richting Vastgoed en Makelaardij. Daarna is hij werkzaam geweest op de afdelingen Industrial en Logistics van DTZ Zadelhoff Rotterdam. Hierdoor heeft hij ruime kennis van de logistieke markt en de regio Groot Rotterdam opgedaan.

Met de komst van Verweij in Rotterdam onderstreept CB Richard Ellis het full service karakter van haar jongste vestiging. Het permanente team in Rotterdam bestaat momenteel uit 10 professionals afkomstig uit diverse disciplines. De clientèle van CB Richard Ellis in de Maasstad kan nu ook rekenen op professioneel advies bij de aan- en verhuur van logistieke ruimte alsmede de aan- en verkoop van distributiecentra en industriële sites.