Amsterdam,
16
juli
2015
|
11:19
Europe/Amsterdam

Henley 360 breidt uit in Rotterdam

Light industrial specialist Henley 360 heeft onlangs business park Boezembocht in Rotterdam gekocht van NS Stations (onderdeel van NS Groep). Het industriële business park is strategisch gelegen aan de rand van de A20 en bestaat uit 5 multi-let gebouwen van in totaal circa 20.000 m². 

Voor Henley 360 betekent deze aankoop, na de eerdere acquisitie van business park Handelscentrum Rotterdam, een verdere uitbreiding van haar multi-let industrial platform in Nederland.
NS Stations geeft met deze transactie verdere invulling aan haar strategische focus op het optimaliseren van de kwalitatieve ontwikkeling van stations en stationsgebieden ten behoeve van de reizigers.

CBRE en NautaDutilh adviseerden Henley 360. Ooms Makelaars Bedrijfshuisvesting (Partner in Dynamis) en Houthoff Buruma adviseerden NS Stations.

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.