Rotterdam,
15
december
2021
|
16:00
Europe/Amsterdam

Hermans & Partners huurt kantoorruimte Lichtenauerlaan 102-120

Hermans & Partners heeft een overeenkomst gesloten voor de huur van circa 1.000 m² kantoorruimte alsmede 24 parkeerplaatsen aan de Lichtenauerlaan 102-120, gelegen op Brainpark II te Rotterdam.

Het moderne Brainpark II, dat zich kenmerkt zich door een parkachtige setting met twaalf kantoorgebouwen, zal voor de komende jaren het onderkomen zijn van de accountant en strategisch adviesbureau Hermans & Partners. Verhuurder gaat het kantoorgebouw aan de Lichtenauerlaan 102-120 grootschalig renoveren. Na de verhuur aan Hermans & Partners heeft het kantoor nog 4 bouwlagen beschikbaar voor de verhuur. Deelverhuur is hierbij mogelijk vanaf circa 500m² kantoorruimte.

CBRE adviseerde de eigenaar in deze transactie in samenwerking met BRIQ Real Estate B.V. De huurder werd bijgestaan door Rockstone B.V.

Boilerplate

Over CBRE
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2020). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.