Amsterdam,
01
april
2021
|
16:54
Europe/Amsterdam

Het Spaarne Gasthuis verkoopt voormalige ziekenhuislocatie in Heemstede

Het Spaarne Gasthuis en SpaarnePark verkopen de voormalige ziekenhuislocatie aan de Händellaan 2 te Heemstede aan zorgorganisatie Ons Tweede Thuis. De locatie behoudt haar zorgfunctie.

Het complex is gebouwd in 1976. In 2006 werd het gerenoveerd en is er een gedeelte bijgebouwd. De locatie fungeerde tot 2020 als ziekenhuis met daarnaast een eerstelijnszorgfunctie. Na het vertrek van het Spaarne Gasthuis halverwege 2020 bleven de eerstelijnszorghuurders hier gehuisvest. Koper Ons Tweede Thuis wil het voormalige ziekenhuisgedeelte gebruiken voor zorg en dienstverlening aan haar cliënten in combinatie met een mooi eerstelijns zorgaanbod.

De verkoper werd tijdens deze transactie bijgestaan door haar commercieel adviseur CBRE en haar juridisch adviseur Van Doorne, de koper door Victoria-Consult en Stijl Advocaten.

 

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.