Amsterdam,
12
december
2017
|
15:03
Europe/Amsterdam

Hewlett-Packard huurt 40.000 m² in Venray

Logistiek

Het Amerikaanse technologiebedrijf Hewlett-Packard heeft met Maessen Bedrijven een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 40.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte in Venray. Het object is momenteel in gebruik door een dienstverlener van Hewlett-Packard.

Het gebouw is gelegen aan de Maasheseweg 87 B in Venray op bedrijventerrein Smakterheide. Door de ligging langs de snelweg A73 is het terrein goed bereikbaar.

CBRE trad op als adviseur van huurder Hewlett-Packard.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.