Amsterdam,
12
december
2017
|
15:03
Europe/Amsterdam

Hewlett-Packard huurt 40.000 m² in Venray

Logistiek

Het Amerikaanse technologiebedrijf Hewlett-Packard heeft met Maessen Bedrijven een langjarige huurovereenkomst gesloten voor circa 40.000 m² bedrijfs- en kantoorruimte in Venray. Het object is momenteel in gebruik door een dienstverlener van Hewlett-Packard.

Het gebouw is gelegen aan de Maasheseweg 87 B in Venray op bedrijventerrein Smakterheide. Door de ligging langs de snelweg A73 is het terrein goed bereikbaar.

CBRE trad op als adviseur van huurder Hewlett-Packard.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.