Rotterdam,
02
december
2020
|
13:11
Europe/Amsterdam

Hexion verlengt huurovereenkomst voor 7.000 m² in Rotterdam

Hexion B.V. en Port Park Pernis VOF hebben de huurovereenkomst voor Gebouw 4 Portpark, gelegen aan de Seattleweg 17 in Botlek Rotterdam verlengd. Hexion B.V. huurt circa 7.000 m² kantoorruimte gelegen op de begane grond tot en met 7de verdieping inclusief 148 parkeerplaatsen op het naastgelegen parkeerterrein.

Gebouw 4

Gebouw 4 Portpark is gebouwd in 1983. Voor Hexion is het Port Park een strategische locatie omdat het in het werkgebied van Hexion ligt, in de onmiddellijke nabijheid van de containerterminals van de Eemhaven/Waalhaven en grenst direct aan het kruispunt van de snelwegen A15 en A4.

Hexion Inc. bedient de wereldwijde markten voor lijmen, coatings, composieten en industriële producten door middel van een breed scala aan thermohardende technologieën, speciale producten en technische ondersteuning voor klanten in een breed scala aan toepassingen en industrieën.

Port Park Pernis

Port Park Pernis VOF is een samenwerking tussen Dudok en Rokus Vastgoed B.V. Ze hebben dit kantorenpark begin 2018 aangekocht om het te herontwikkelen tot een duurzaam, modern bedrijventerrein met een nieuw distributiecentrum en kantoorruimte. De sloop van de bestaande kantoorgebouwen is inmiddels voltooid en de oplevering van het nieuwe distributiecentrum staat gepland voor begin 2022.

Dudok is zeer verheugd met de verlenging van de huurovereenkomst, die een van de grootste kantorendeals is in Rotterdam dit jaar. Dudok kijkt uit naar de voortzetting van de langetermijnsamenwerking met Hexion.

Hexion B.V. werd in deze transactie geadviseerd door CBRE.