Rotterdam,
05
maart
2020
|
16:25
Europe/Amsterdam

HFB Investments huurt 1.000 m² in HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier

HFB Investments, een full service BIM-bureau, gaat 1.033 m² huren op de vijfde verdieping van HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier, aan het Vasteland 78 in Rotterdam. Het bedrijf heeft hiervoor een langjarige huurovereenkomst gesloten met eigenaar NSI.

HNK staat voor Het Nieuwe Kantoor en is onderdeel van kantorenbelegger NSI. Met dit concept speelt NSI in op de groeiende behoefte aan flexibele full service huisvestingsconcepten. Met veertien locaties is het de ultieme (net)werklocatie voor gevestigde bedrijven en multinationals, flexwerkers en starters. Het concept sluit goed aan bij de wens van bedrijven om efficiënt te huren, werken en vergaderen in een inspirerende omgeving.

HFB is een virtuele partner in de bouwkolom. Het bedrijf zet digitale processen, modellen en data in bij met name grootschalige complexe (woningbouw)projecten. De projecten beslaan de hele vastgoedcyclus: van nieuwbouw tot transformatie, renovatie en beheer & onderhoud. Onze klanten zijn investeerders, ontwikkelaars, beleggers en ontwikkelende bouwers.

HNK Rotterdam Scheepvaartkwartier ligt in de omgeving van verschillende musea, restaurants en bars. In de plint bevinden zich diverse winkels waaronder een Albert Heijn vestiging. Het kantoorgebouw biedt kwalitatief aanbod aan de rand van het centrum, tegen een competitieve huurprijs.

De verhuurder werd geadviseerd door CBRE in collegiale samenwerking met Briq Real Estate en JLL.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.