Amsterdam,
12
februari
2016
|
14:33
Europe/Amsterdam

HI-TEC opent flagship store aan Stadhouderskade in Amsterdam

Wandelschoenenspecialist Hi-Tec heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor ruim 200 m² winkelruimte op de begane grond van de Stadhouderskade 24-B in Amsterdam. De ruimte maakt onderdeel uit van gebouw “Byzantium”. Hi-Tec opent hier medio maart 2016 haar nieuwe flagshipstore.

“Byzantium” is een complex in het Museumkwartier in Amsterdam-West, ingesloten tussen het Vondelpark, de Stadhouderskade en de Tesselschadestraat. Het bestaat uit woningen, kantoor- en bedrijfsruimte en een ondergrondse parkeergarage.

Rockstone trad tijdens deze transactie op namens huurder Hi-Tec. CBRE adviseerde de verhuurder samen met Cording Real Estate Group.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.