Amsterdam,
12
februari
2016
|
14:33
Europe/Amsterdam

HI-TEC opent flagship store aan Stadhouderskade in Amsterdam

Wandelschoenenspecialist Hi-Tec heeft een langjarig huurcontract afgesloten voor ruim 200 m² winkelruimte op de begane grond van de Stadhouderskade 24-B in Amsterdam. De ruimte maakt onderdeel uit van gebouw “Byzantium”. Hi-Tec opent hier medio maart 2016 haar nieuwe flagshipstore.

“Byzantium” is een complex in het Museumkwartier in Amsterdam-West, ingesloten tussen het Vondelpark, de Stadhouderskade en de Tesselschadestraat. Het bestaat uit woningen, kantoor- en bedrijfsruimte en een ondergrondse parkeergarage.

Rockstone trad tijdens deze transactie op namens huurder Hi-Tec. CBRE adviseerde de verhuurder samen met Cording Real Estate Group.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.