Den Haag,
12
juli
2021
|
16:34
Europe/Amsterdam

Hiddo Kettenis nieuwe City Leader en Michiel Swart Associate Director Den Haag bij CBRE

Per 1 augustus is Hiddo Kettenis aangesteld als City Leader Den Haag bij CBRE. Daarnaast start op die datum Michiel Swart als Associate Director in dit regioteam.

Kettenis wordt verantwoordelijk voor het regiokantoor Den Haag en gaat leidinggeven aan het multidisciplinaire team. Hij heeft ruime nationale en internationale transactie-ervaring. De afgelopen zes jaar was Kettenis werkzaam als Director in het nationale Tenant Representation team binnen CBRE, met de laatste jaren de focus op de regio’s Den Haag en Rotterdam. Daarvoor werkte hij bij Cushman/DTZ, onder andere op het Haagse regiokantoor. 

Het CBRE regioteam Den Haag wordt per 1 augustus verder versterkt door de indiensttreding van Michiel Swart als Associate Director. Swart heeft ruime transactie-ervaring op het gebied van verhuur. De afgelopen vijf jaar werkte hij als Head of Agency Den Haag bij JLL.

Michiel de Bruin, Executive Director Capital Markets en Top City Leader bij CBRE: “We zijn enorm blij dat we Hiddo en Michiel kunnen toevoegen aan het Haagse team. Beiden brengen veel relevante kennis van de markt mee. Met deze versterking kunnen we de beoogde groei realiseren, passend in onze city strategie. De komende periode verwachten we het team verder uit te breiden. De gesprekken hierover zijn in volle gang.”

Gerelateerd nieuws

14
februari
2023
| 08:43 Europe/Amsterdam

Per 15 februari startte Arjan van Eijk als Associate Director gespecialiseerd in ESG & Sustainability bij CBRE. In deze positie gaat Van Eijk de strategische ESG-dienstverlening van CBRE verder mee uitbouwen. De komst van Van Eijk sluit aan

31
januari
2023
| 19:02 Europe/Amsterdam

Arnoud Bloemendaal is per 1 februari benoemd als hoofd Property Management bij CBRE. Tevens treedt hij toe tot het algemeen bestuur van de vastgoedadviseur.

Bloemendaal is al ruim 15

04
januari
2023
| 14:55 Europe/Amsterdam

Per 1 februari start Nick van den Engel als Associate Director gespecialiseerd in logistiek en industrieel (I&L) vastgoed bij CBRE Eindhoven. In deze positie gaat Van den Engel de positie van CBRE op het gebied van logistiek verder uitbouwen

14
oktober
2022
| 09:45 Europe/Amsterdam

Per 17 oktober wordt het MidCap team van CBRE uitgebreid met Sander Hoeke, hij zal als director het team gaan versterken. De afgelopen 12 jaar was Hoeke in verschillende taxatiefuncties werkzaam bij Cushman & Wakefield waarvan de