Amsterdam,
08
februari
2024
|
14:32
Europe/Amsterdam

H&M Nederland verlengt huurovereenkomst Statenplein Dordrecht

Media Contact: Irene Martini

H&M Nederland heeft de huurovereenkomst voor de huur van de winkelruimte aan het Statenplein 66-68 in het centrum van Dordrecht langjarig verlengd en uitgebreid. Met deze transactie zijn de bestaande winkels samengevoegd en volledig vernieuwd, waarin het H&M Home concept is toegevoegd.

De nieuwe winkel van H&M Home bestaat uit circa 2.500 m2 winkelruimte, verdeeld over de begane grond en eerste verdieping. De winkel is volledig verbouwd en naar innovatief concept ingericht en biedt een uitgebreid assortiment aan dames-, heren- en kindermode alsmede interieur- en lifestyleartikelen zoals servies, vloerkleden, kussenslopen en bedlinnen. 

De vestiging in Dordrecht is na Amsterdam, Utrecht en Rotterdam de vierde winkel van H&M Home in Nederland en laat de aanhoudende groei en ambitie van het concept zien.

Verhuurder Reshape Properties werd in deze transactie geadviseerd door CBRE. Daarnaast heeft de verhuurder de benodigde verbouwing volledig gecoördineerd.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

25
oktober
2019
| 10:59 Europe/Amsterdam
Syntrus Achmea heeft ruim 18.000 m² aan winkelvastgoed verkocht aan een entiteit van Reshape Properties en Beryllus Financial Management. Het gaat om twee winkelblokken in het centrum van Dordrecht, gelegen aan de Voorstraat, het Statenplein en de
08
september
2017
| 08:59 Europe/Amsterdam
Syntrus Achmea Real Estate & Finance heeft namens één van haar opdrachtgevers twee winkels in Drievriendenhof in Dordrecht verhuurd aan BackWERK en Pearle Opticiens. BackWERK huurt per 1 september 2017 de winkelruimte aan Drievriendenhof 25-26.
29
juni
2016
| 14:06 Europe/Amsterdam
Syntrus Achmea Real Estate & Finance en Bestseller hebben een langjarige huurovereenkomst getekend voor winkelruimte aan de Sarisgang 5 in Dordrecht. Het gaat om circa 175 m² winkelruimte op de begane grond en circa 65 m² op de 1
14
juni
2016
| 12:25 Europe/Amsterdam
VAF Instruments heeft haar bedrijfs- en kantoorruimte verkocht aan een door Equity Estate gemanagede portefeuille, gelegen aan de Vierlinghstraat 24 in Dordrecht. Het object omvat circa 4.170 m² bedrijfsruimte, circa 1.785 m² kantoorruimte en 69