Amsterdam,
26
maart
2015
|
16:15
Europe/Amsterdam

Holiday on Ice verlengt huur 5.000 m² bedrijfsruimte in Utrecht

Entertainmentproducent Holiday on Ice (HOI) heeft zijn huurcontract verlengd voor een multifunctionele bedrijfsruimte op Lage Weide Utrecht. Het gaat om een bedrijfscomplex met buitenterrein van circa 5.000 m². HOI gebruikt de bedrijfsruimte onder meer als oefen- en opbouwruimte voor de entertainmentproducties en voor opslag van goederen.

CBRE trad bij deze transactie op namens HOI. De verhuurder, bestaande uit een aantal particuliere beleggers, is geadviseerd door MIBA Bouwmanagement.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.