Amsterdam,
26
maart
2015
|
16:15
Europe/Amsterdam

Holiday on Ice verlengt huur 5.000 m² bedrijfsruimte in Utrecht

Entertainmentproducent Holiday on Ice (HOI) heeft zijn huurcontract verlengd voor een multifunctionele bedrijfsruimte op Lage Weide Utrecht. Het gaat om een bedrijfscomplex met buitenterrein van circa 5.000 m². HOI gebruikt de bedrijfsruimte onder meer als oefen- en opbouwruimte voor de entertainmentproducties en voor opslag van goederen.

CBRE trad bij deze transactie op namens HOI. De verhuurder, bestaande uit een aantal particuliere beleggers, is geadviseerd door MIBA Bouwmanagement.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.