Amsterdam,
27
november
2018
|
14:40
Europe/Amsterdam

Hoornse Onroerend Goed Compagnie B.V. koopt woonboulevard Hof van Hoorn

Een consortium van private beleggers verenigd in de Hoornse Onroerend Goed Compagnie B.V. heeft de Woonboulevard Hof van Hoorn in Hoorn aangekocht. De verkopende partij was Patrizia.

De objecten aan de Dr. C.J.K. van Aalstweg in Hoorn bieden een metrage van circa 26.000 vierkante meters. Rond de twintig speciaalzaken op het gebied van Doe-het Zelf, wonen, elektronica en lifestyle zijn huurders van de objecten.

CBRE adviseerde de verkoper, samen met Loyens Loeff. Estadium adviseerde de kopende partij.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.