Amsterdam,
04
december
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Hugo Boss opent winkel in Den Bosch

Hugo Boss verwacht medio februari een winkel te openen aan de Kerkstraat 44 in Den Bosch. De retailer huurt daar 430 m² op de begane grond.

De transactie kwam tot stand door bemiddeling van CBRE namens huurder Hugo Boss Retail Benelux. Univast Retail traden op namens verhuurder Van Deursen Group.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.