Amsterdam,
25
augustus
2022
|
09:02
Europe/Amsterdam

Hugo Jonkman nieuwe City Leader CBRE Rotterdam

Per 1 september treedt Hugo Jonkman bij CBRE in dienst als de nieuwe City Leader van het multidisciplinaire regiokantoor Rotterdam. Marco Clarijs, de huidige City Leader in Rotterdam zal zich volledig gaan focussen op zijn verantwoordelijkheid voor het MidCap team binnen Capital Markets.

Met een uitgebreide achtergrond in vastgoedbemiddeling en -advisering, neemt Jonkman ruime ervaring en kennis van de markt mee. De afgelopen 16 jaar heeft hij vanuit zijn bedrijf Jonkman Vastgoed onafhankelijk vastgoedadvies gegeven aan uiteenlopende zakelijke huurders. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij JLL alsmede bij diverse banken zoals Van Lanschot en ABN Amro.

Clarijs, die het stokje aan Jonkman overgeeft, zal zich gaan toeleggen op de verdere groei van het MidCap team dat zich richt op het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten met een waarde tot circa 20 miljoen in alle asset classes door heel Nederland. Hij is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam bij CBRE.

Michiel de Bruin, Executive Director Capital Markets en Top City Leader bij CBRE: ‘We zijn zeer verheugd met de komst van Hugo als nieuwe City Leader voor Rotterdam. Zijn achtergrond en kennis van de markt gaan ons helpen om onze dienstverlening in de regio in de breedte te laten groeien.’

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en is daardoor in staat haar cliënten in alle denkbare disciplines landelijke te adviseren. De vastgoedadviseur heeft naast Amsterdam vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zwolle.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

14
februari
2023
| 08:43 Europe/Amsterdam

Per 15 februari startte Arjan van Eijk als Associate Director gespecialiseerd in ESG & Sustainability bij CBRE. In deze positie gaat Van Eijk de strategische ESG-dienstverlening van CBRE verder mee uitbouwen. De komst van Van Eijk sluit aan

31
januari
2023
| 19:02 Europe/Amsterdam

Arnoud Bloemendaal is per 1 februari benoemd als hoofd Property Management bij CBRE. Tevens treedt hij toe tot het algemeen bestuur van de vastgoedadviseur.

Bloemendaal is al ruim 15

04
januari
2023
| 14:55 Europe/Amsterdam

Per 1 februari start Nick van den Engel als Associate Director gespecialiseerd in logistiek en industrieel (I&L) vastgoed bij CBRE Eindhoven. In deze positie gaat Van den Engel de positie van CBRE op het gebied van logistiek verder uitbouwen

14
oktober
2022
| 09:45 Europe/Amsterdam

Per 17 oktober wordt het MidCap team van CBRE uitgebreid met Sander Hoeke, hij zal als director het team gaan versterken. De afgelopen 12 jaar was Hoeke in verschillende taxatiefuncties werkzaam bij Cushman & Wakefield waarvan de