Amsterdam,
25
augustus
2022
|
09:02
Europe/Amsterdam

Hugo Jonkman nieuwe City Leader CBRE Rotterdam

Per 1 september treedt Hugo Jonkman bij CBRE in dienst als de nieuwe City Leader van het multidisciplinaire regiokantoor Rotterdam. Marco Clarijs, de huidige City Leader in Rotterdam zal zich volledig gaan focussen op zijn verantwoordelijkheid voor het MidCap team binnen Capital Markets.

Met een uitgebreide achtergrond in vastgoedbemiddeling en -advisering, neemt Jonkman ruime ervaring en kennis van de markt mee. De afgelopen 16 jaar heeft hij vanuit zijn bedrijf Jonkman Vastgoed onafhankelijk vastgoedadvies gegeven aan uiteenlopende zakelijke huurders. Daarvoor is hij werkzaam geweest bij JLL alsmede bij diverse banken zoals Van Lanschot en ABN Amro.

Clarijs, die het stokje aan Jonkman overgeeft, zal zich gaan toeleggen op de verdere groei van het MidCap team dat zich richt op het adviseren van vastgoedeigenaren bij de aan- en verkoop van beleggingsobjecten met een waarde tot circa 20 miljoen in alle asset classes door heel Nederland. Hij is inmiddels ruim 10 jaar werkzaam bij CBRE.

Michiel de Bruin, Executive Director Capital Markets en Top City Leader bij CBRE: ‘We zijn zeer verheugd met de komst van Hugo als nieuwe City Leader voor Rotterdam. Zijn achtergrond en kennis van de markt gaan ons helpen om onze dienstverlening in de regio in de breedte te laten groeien.’

CBRE heeft naast haar hoofdkantoor in Amsterdam diverse regiokantoren en is daardoor in staat haar cliënten in alle denkbare disciplines landelijke te adviseren. De vastgoedadviseur heeft naast Amsterdam vestigingen in Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Eindhoven en Zwolle.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.