13
september
2010
|
00:00
Europe/Amsterdam

Huurverlenging voor 1.400 m² in gebouw Montevideo Rotterdam

Mn Services en Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond hebben getekend voor een langjarige verlenging van de bestaande huurovereenkomst voor kantoorruimte in gebouw Montevideo in Rotterdam. De overeenkomst heeft betrekking op circa 1.400 m² kantoorruimte op de 3e en 4e verdieping en 10 parkeerplaatsen aan de Otto Reuchlinweg 1008-1150 te Rotterdam.

Gebouw Montevideo is een woon- en kantoortoren van 152 meter hoog gelegen op de Wilheminapier in Rotterdam, naast het welbekende Hotel New York. Montevideo is sinds 2005 geopend en ontworpen door Francine Houben van architectenbureau Mecanoo. In het gebouw zijn naast Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond onder meer Holland America Line, Dun & Bradstreet en Chemoil gevestigd.

Mn Services verricht deze transactie als fiduciair vermogensbeheerder in opdracht van Pensioenfonds Metaal en Techniek. Veiligheidsregio Rotterdam-Rijnmond voert op verzoek van 19 gemeenten taken uit op het gebied van rampenbestrijding en crisisbeheersing. CB Richard Ellis trad bij deze huurverlenging op als adviseur van de verhuurder.