Amsterdam,
14
februari
2018
|
11:17
Europe/Amsterdam

Industrial Securities verkoopt 42.500 m² warehouse aan Exeter Property Group

Logistiek complex Venray

Industrial Securities heeft circa 38.400 m² warehouse, 1.900 m² mezzanine en 2.250 kantoorruimte in Venray verkocht aan Exeter Property Group. Het complex is gelegen op bedrijventerrein Smakterheide aan de Smakterweg 110-116 in Venray.

Door de ligging langs de snelweg A73 is het terrein zeer goed bereikbaar. Op Smakterheide zijn diverse grote bedrijven gevestigd zoals: Syncreon, Flex, XPO, Hewlett-Packard, Moduslink, Herbalife en Schneider Electric Systems.

Het complex is in leegstaat verkocht en is beschikbaar voor een nieuwe huurder. Exeter Property Group heeft CBRE aangesteld om hen te begeleiden bij het verhuurproces.

CBRE trad bij deze transactie op als adviseur van Industrial Securities.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.