Amsterdam,
15
januari
2015
|
12:00
Europe/Amsterdam

Inholland Amstelveen verlengt huurovereenkomst

Inholland

Hogeschool Inholland heeft haar huurcontract verlengd voor de onderwijslocatie op de Professor J.H. Bavincklaan 7-9 in Amstelveen. Met verhuurder van het gebouw De Bavinck is overeenstemming bereikt over een meerjarige verlenging voor het object van 2.726 m².

Het gebouw is gelegen op kantorenpark Kronenburg aan de rand van Amsterdam in Amstelveen. Het is daardoor goed bereikbaar met zowel de auto als het openbaar vervoer.

CBRE heeft de belangen van de verhurende partij behartigd. REDEPT trad in de heronderhandeling op als adviseur van Hogeschool Inholland.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.