Amsterdam,
02
maart
2023
|
14:45
Europe/Amsterdam

Inogen Europe B.V. huurt kantoorruimte in het kantoorgebouw gelegen aan Rijnzathe 7 te De Meern

Inogen Europe B.V. heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Urban Interest Vastgoed B.V. voor het kantoorgebouw gelegen aan Rijnzathe 7 te De Meern. Het gehuurde bestaat in totaal uit 346 m² v.v.o. kantoorruimte, gesitueerd op de 2e verdieping en 8 parkeerplaatsen gelegen op het bijbehorende parkeerterrein. Het kantoorgebouw is recent gerenoveerd waardoor het gebouw een zeer moderne uitstraling heeft gekregen. Met de verhuur aan Inogen Europe is het kantoorgebouw volledig verhuurd.

Al meer dan twintig jaar is Inogen meer dan alleen een (markt)leider in de ademhalingsindustrie. De lijn van Inogen van draagbare zuurstofconcentrators (POC's) is een vertrouwde oplossing die wereldwijd door meer dan een miljoen patiënten wordt gebruikt welke afhankelijk zijn van dit product wat hun leven flexibeler en gemakkelijker maakt. De draagbare zuurstofsystemen van Inogen zijn ontworpen om omgevingslucht te filteren en om zuurstof van medische kwaliteit te leveren om patiënten de gemoedsrust te geven wanneer men buiten huis is, weg van de zuurstof concentrator.

De belangen van de eigenaar werden bij de totstandkoming van de huurovereenkomst behartigd door TREC in collegiale samenwerking met Ans de Wijn Bedrijfshuisvesting. De belangen van Inogen Europe B.V. werden behartigd door CBRE.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.

Gerelateerd nieuws

23
november
2023
| 16:13 Europe/Amsterdam
Outdoorketen Bever heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor de huur van circa 2.125 m² winkelruimte in winkeldistrict Alexandrium Megastores aan de Watermanweg 311 in Rotterdam.Bever huurt de begane grond en eerste verdieping van het
10
november
2023
| 11:29 Europe/Amsterdam
Kantoorgebouw Domus Medica in Utrecht heeft drie nieuwe huurders aangetrokken voor ruim 920 m² kantoorruimte. Het gaat om de Nederlandse Federatie van Kankerpatiëntenorganisaties (NKF), Borstkankervereniging Nederland (BVN) en de Stomavereniging
10
november
2023
| 09:00 Europe/Amsterdam
Aspen en APF International verhuren langjarig 786 m² kantoorruimte en bijbehorende parkeerplaatsen in multi-tenant gebouw Life Office aan Xplore Group, een consultancybureau gespecialiseerd in IT, technologie en softwareontwikkeling. Life Office is
01
november
2023
| 08:00 Europe/Amsterdam
APF International verhuurt aan Ieder(in), een koepelorganisatie van mensen met een beperking of chronische ziekte, 456 m² kantoorruimte met bijbehorende parkeerplaatsen in Le Mirage, een van de meest herkenbare kantoorgebouwen van Utrecht.Ieder(in)