Amsterdam,
27
juni
2017
|
11:34
Europe/Amsterdam

Inside Investments verkoopt bedrijfsgebouw in Ede

Zelfstandig beleggingsfonds Inside Investments heeft een bedrijfsgebouw in Ede verkocht aan een particuliere belegger. Het gaat om circa 5.775 m² kantoor- en bedrijfsruimte aan de Frankeneng 53 en 55 in Ede.
Het multifunctionele bedrijfsgebouw is volledig en langjarig verhuurd aan Weener Plastics Netherlands, een toonaangevende ontwerper en producent van kunststof verpakkingsmaterialen. De betrokken partijen zijn overeengekomen om geen verkoopprijs te communiceren.

De ligging van het object is gunstig vanwege de nabijheid van de op- en afrit van de rijksweg A30, waardoor de rijkswegen A12 en A1 goed ontsloten zijn. De verkoop van Ede past in de strategie van Inside Investments om haar bedrijfsruimte portefeuille af te bouwen. Na deze verkoop bestaat de portefeuille nog uit zeven objecten verspreid over Nederland.

ActiVast Bedrijfshuisvesting uit Ede adviseerde de koper tijdens deze transactie. Inside Investments werd geadviseerd door het Mid Cap team van CBRE.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.