Amsterdam,
17
januari
2017
|
10:44
Europe/Amsterdam

Institutionele belegger verkoopt kantoor Eindhoven

Een institutionele belegger heeft het kantoorgebouw aan de Boschdijk 46-62 in Eindhoven verkocht aan een particuliere partij. Het object uit 1988 heeft een totale omvang van circa 2.065 m² kantoorruimte v.v.o., verdeeld over 4 bouwlagen. De centrale entree is in 2013 volledig vernieuwd. Momenteel is ruim 60% verhuurd aan JTAG Technologies en Mercuri Urval. De koopovereenkomst heeft ook betrekking op 38 parkeerplaatsen op het achtergelegen parkeerterrein. Een verkoopprijs is niet bekendgemaakt.

Eindhoven is met een totale kantorenvoorraad van circa 1,5 miljoen vierkante meter de grootste kantorenlocatie buiten de Randstad. Het verkochte object ligt in de wijk Nieuw Fellenoord die onderdeel uitmaakt van stadsdeel Woensel, ten noorden van het centrum en op loopafstand van het Centraal Station. Dit deel van de Boschdijk wordt getypeerd door kantoren met daarachter woningen. Naast Boschdijk 46-62 liggen appartementencomplexen, een basisschool en kantoren.

De koper is tijdens deze transactie bijgestaan door Verschuuren & Schreppers Bedrijfsmakelaars.
CBRE Eindhoven en het Mid Cap team hebben in nauwe samenwerking de verkoper geadviseerd.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.