Amsterdam,
01
juni
2017
|
12:52
Europe/Amsterdam

INTERNOS verwerft Amsterdams kantoorgebouw

INTERNOS Global Investors, de pan-Europese vastgoedfondsmanager met € 3,7 miljard aan beheerd vermogen, heeft een kantoorgebouw aan de Pedro de Medinalaan 1-9 in Amsterdam verworven namens het door haar gemanagede ICE OFFICE + Fund. De partijen zijn overeengekomen om de aankoopprijs niet bekend te maken. 
Het pand, gebouwd in 2010, heeft een totaal verhuurbaar oppervlakte van 11.600 vierkante meter. Het gebouw is volledig verhuurd, met grote huurders als Van Rossum Holding, OZ Architect en Total Identity.

De verkopers zijn particuliere investeerders vertegenwoordigd door Stichting Het Bewaarder HGF III en III Gebouwen fonds.

De koper werd geadviseerd door SOLV Samen en Boag Advies en Management. De verkoper werd geadviseerd door CBRE en Kaiser Advocaten & Belastingadviseurs.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.