Amsterdam,
12
oktober
2022
|
09:00
Europe/Amsterdam

Intimissimi opent winkel in Klanderij-Twentec

Italiaans modemerk Intimissimi, onderdeel van Calzedonia Group, heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten met Union Investment voor de huur van een prominente hoekunit van ca. 95 m2 aan het Van Heekplein 94 in winkelcentrum Klanderij-Twentec in Enschede.

Winkelcentrum Klanderij-Twentec krijgt met de komst van Intimissimi een populair en elegant lingeriemerk met hoogwaardige maar betaalbare producten. Het merk heeft in Nederland al meerdere vestigingen. Intimissimi is onderdeel van Calzedonia Group, dat wereldwijd actief is met meer dan 5.000 winkels.

De winkelruimte aan het Van Heekplein is volledig afgebouwd en ingericht gaan worden naar de stijl van Intimissimi. Afgelopen zaterdag op 8 oktober is de winkel voor het publiek geopend.

Winkelcentrum Klanderij-Twentec is gelegen in het centrum van Enschede en bestaat uit ca. 30.000 m2 winkelruimte en heeft meer dan 60 winkels.

CBRE adviseerde Union Investment Real Estate GmbH in deze transactie. De huurder werd bijgestaan door KroesePaternotte.

CBRE is tevens verantwoordelijk voor het commerciële en technische beheer van het winkelcentrum.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.