Rotterdam,
07
oktober
2021
|
11:57
Europe/Amsterdam

iO bouwt campus Rotterdam uit in Blaak 16

iO, de sterk opkomende specialist in communicatie en digitale transformatie, bouwt zijn netwerk van campussen verder uit en start met de ontwikkeling van campus Rotterdam. Daar zal het op Blaak 16 een ontwikkeling starten van 2.635m² aan ruimte die ingevuld wordt met werkplekken, ontmoetingsruimtes en extra diensten zoals een eigen restaurant en fitness voor alle iO-medewerkers.

Pieter Janssens, CEO iO: “We bouwen een omgeving waar talent in strategie, creatie, marketing en technologie samenkomt. Kennis delen en talent ontwikkelen staan hierbij centraal. Daarom investeren we actief in campussen, die voor ons een open plek zijn waar klanten, studenten en collega’s samenkomen om te leren en kennis te delen”

Blaak 16 is gelegen aan de gelijknamige straat, middenin het zakencentrum van de havenstad. Het gebouw is met respect voor originele architectuur en de omgeving gerevitaliseerd tot een multifunctioneel en duurzaam kantoorgebouw (BREEAM Excellent/WELL GOLD). Die duurzaamheid past binnen de iO strategie.

CBRE adviseerde huurder iO bij de transactie. Equity Estate behartigde de belangen van eigenaar, Blue Horizon Investors.