Amsterdam,
28
september
2016
|
13:41
Europe/Amsterdam

Jeans Centre huurt winkelruimte in Hellevoetsluis

Met ingang van 1 oktober huurt landelijke jeansformule Jeans Centre circa 281 m² winkelruimte in de passage van winkelcentrum de Struytse Hoeck te Hellevoetsluis.

De Struytse Hoeck is het kernwinkelgebied van Hellevoetsluis. Hellevoetsluis heeft voor wat betreft het bedienen van consumenten een regionale functie. Met de komst van Jeans Centre wordt de positie van het winkelcentrum op het gebied van mode verder versterkt. Momenteel is er in de Struytse Hoeck nog een unit van circa 250 m² in de passage beschikbaar voor de verhuur.

Vastgoedadviseur CBRE bracht in collegiale samenwerking met SWECO de transactie namens verhuurder tot stand.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.