Amsterdam,
21
maart
2016
|
16:21
Europe/Amsterdam

KanAm Grund verlengt huurovereenkomst met ABN AMRO in Blaak 555

In het Central Business District van Rotterdam heeft KanAm Grund in het onlangs gerenoveerde gebouw Blaak 555 de huurovereenkomst van ABN AMRO voor circa 6.400 m² kantoorruimte en 31 parkeerplaatsen langjarig verlengd. KanAm Grund heeft Blaak 555 gerenoveerd waarbij het single-tenant kantoorgebouw multi-tenant is geworden. Door de volledige renovatie van de entree, de gemeenschappelijke ruimtes en kantoorverdiepingen is een toekomstbestendig product van hoge kwaliteit ontwikkeld.

We zijn erg blij met de verlenging in Blaak 555. Deze verlenging geeft ons de kans om te investeren in de kwaliteit van het gebouw. Door de renovatie is de entree transparanter, lichter en sluit het beter aan op de buitenkant van het gebouw.
Christian Brode, Head of Asset Management Europe, KanAm Grund

KanAm Grund is een Duitse investeringsmaatschappij met open-end vastgoedfondsen. De organisatie bezit verschillende hoogwaardige objecten in Nederland zoals de Laan op Zuid, Delftse Poort en Coolsingel 120 in Rotterdam. Met de uitbreiding van ABN AMRO in Blaak 555 is in het gebouw nog steeds circa 19.000 m2 kantoorruimte beschikbaar voor de verhuur.

ABN AMRO werd geadviseerd door JLL. KanAm Grund werd geadviseerd en vertegenwoordigd door CBRE, die eveneens verantwoordelijk was voor de renovatie van het entreegebied en bijbehorend projectmanagement. Tevens heeft de vastgoedadviseur de inrichting van een showvloer op de vijfde verdieping gerealiseerd. De verhuurder werd juridisch geadviseerd door Houtzager Strijker advocaten.

Voor meer informatie: www.blaak555.nl

 

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.