Amsterdam,
16
september
2016
|
16:34
Europe/Amsterdam

Kantoorgebouw Europoint I in Rotterdam verkocht

Vervat Vastgoed uit Rotterdam heeft kantoorgebouw Europoint I in Rotterdam verkocht aan een buitenlandse belegger. Het object aan de Marconistraat 2 omvat in totaal circa 7.492 m² v.v.o. kantoorruimte met 16 bijbehorende parkeerplaatsen. Het gebouw is in 2013 door Vervat verworven en is momenteel nog langjarig verhuurd aan Stichting Reclassering Nederland. Een koopsom wordt door partijen niet bekendgemaakt.

Vervat werd tijdens deze transactie op commercieel en technisch vlak bijgestaan door CBRE en juridisch geadviseerd door Loyens & Loeff. De koper werd juridisch bijgestaan door DFLS Legal & Tax.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.