Utrecht,
11
februari
2019
|
15:38
Europe/Amsterdam

2.000 m² kantoorruimte verhuurd in De Hoogt te Utrecht

Yard Internet, Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht (SBSU) en Solvo hebben ieder een langjarige huurovereenkomst voor kantoorruimte in De Hoogt aan de Beneluxlaan 2-6 in Utrecht.

De Hoogt is een woontoren met kantoorruimte op de onderste verdiepingen. In het eerste kwartaal van dit jaar is een grondige renovatie van de centrale entree en kantoren gepland. Het pand is goed bereikbaar met de auto door een directe aansluiting van de Beneluxlaan/Europalaan op de A2 en de A12. Het Centraal Station is snel bereikbaar met de tram, die voor de deur stopt. In de omgeving zijn verschillende voorzieningen, zoals horeca en winkels.

CBRE en Cushman & Wakefield adviseerden de verhuurder HighBrook Investors in collegiale samenwerking met Ans de Wijn bedrijfshuisvesting. Yard Internet werd bijgestaan door Nanning Boerma Vastgoed. Stichting Buurtteamorganisatie Sociaal Utrecht werd geadviseerd door Facilicom.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.