Amsterdam,
28
september
2022
|
13:17
Europe/Amsterdam

Kees van Hardeveld per 3 oktober naar CBRE Development Services

Kees van Hardeveld komt per 3 oktober als Senior Director het Development Services team van CBRE versterken. De afgelopen 2 jaar was Van Hardeveld technisch directeur bij vastgoedmanager Haavens. Nu komt hij terug bij CBRE waar hij voorheen ook al ruim 8 jaar werkzaam was. Hij zal zich in zijn nieuwe rol gaan richten op de vastgoedprojecten die CBRE met haar klanten ontwikkelt.

‘Met Kees halen we iemand in huis die onze organisatie heel goed kent en een sterk netwerk heeft. Hij komt het Development team van Its Bakker versterken om onze dienstverlening op het gebied van vastgoedontwikkeling verder te laten groeien.’ aldus Pieter Frederix, Executive Director Development Services bij CBRE Nederland.

Boilerplate

Over CBRE 
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2021). De organisatie heeft meer dan 105.000 medewerkers en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.