18
juli
2014
|
00:00
Europe/Amsterdam

Kempen & Co verlengt huurovereenkomst WTC Amsterdam

CBRE Global Investors en Kempen & Co hebben overeenstemming bereikt over de verlenging van de huurovereenkomst in het World Trade Center Amsterdam.

De langjarige overeenkomst heeft betrekking op circa 11.300 m² in zowel toren E als de aangrenzende toren D. Merchant Bank Kempen & Co is al sinds 2002 gehuisvest in het kantoorgebouw op de Amsterdamse Zuidas.

Het World Trade Center Amsterdam omvat in totaal meer dan 115.000 m² kantoorruimte, waarvan het grootste gedeelte is verhuurd. In het complext zijn diverse faciliteiten aanwezig zoals winkels, horeca, een reisbureau, postkantoor en een tandartsenpraktijk. World Trade Center Amsterdam is een belegging van het CBRE Dutch Office Fund, een niet-beursgenoteerd vastgoedfonds van CBRE Global Investors.

Het in 1903 opgerichte Kempen & Co is een Nederlandse Merchant Bank met activiteiten op het gebied van vermogensbeheer, effectenbemiddeling en corporate finance. Onder hun cliënten bevinden zich onder meer institutionele beleggers, ondernemingen, financiële instellingen en (semi-)overheidsinstellingen. Kempen & Co is een dochteronderneming van F. van Lanschot Bankiers.

World Trade Center Amsterdam is tijdens de huurverlenging geadviseerd door CBRE. DTZ Zadelhoff adviseerde Kempen & Co.