Amsterdam,
14
januari
2016
|
13:31
Europe/Amsterdam

Keukensale opent aan het Hoendiep in Groningen

Tenstone heeft een langjarig huurcontract afgesloten met Keukensale voor winkelruimte aan het Hoendiep 97G in Groningen.

De retailer huurt hier winkelruimte voor haar keuken- en apparatuur formule. Het vastgoed dat Tenstone in eigendom heeft is hiermee weer volledig verhuurd.Het Hoendiep is een woonboulevard aan de noordzijde van het Hoendiep, een drukke verkeersverbinding tussen het centrum van Groningen en Hoogkerk. Er zijn meer dan 60 woonwinkels gevestigd, waaronder landelijke retailers als Jysk, Leen Bakker, Carpetright, Beter Bed en Grando Keukens. Het bereik van het Hoendiep is groot, consumenten komen hier vanuit Groningen, Friesland en Drenthe naar toe.

CBRE trad op als vastgoedadviseur van de verhuurder.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.