Amsterdam,
25
november
2019
|
10:00
Europe/Amsterdam

Keynes-gebouw verkocht aan joint venture 1Zone Capital en Flemyn LLP

AG Keynesplein 4 Coöperatieve U.A., een joint venture tussen APF International en Angelo Gordon, heeft het Keynes-gebouw, een kantoorpand in het Rieker Business Park, verkocht aan een joint venture tussen 1Zone Capital en Flemyn LLP.

Het kantoorgebouw aan het John M. Keynesplein 4-10 in Amsterdam is strategisch gelegen tussen de Zuidas en Schiphol. Het heeft een gebruiksoppervlak van 10.805 m² en ongeveer 230 parkeerplaatsen in gehuurd bezit. Het vastgoed is volledig leeg verkocht.

Luigi Gatti, co-founder van Bonati Flemyn LLP: "We zijn zeer ingenomen met onze tweede aankoop in Nederland in 2019 en verheugen ons erop ons portfolio selectief uit te breiden op strategische locaties in de belangrijkste Nederlandse steden."

De koper is bij deze transactie geadviseerd door CBRE. De verkoper werd geadviseerd door Van Gool Elburg, Osborne Clarke en Albers & Van Tienen.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.