Amsterdam,
17
maart
2015
|
00:00
Europe/Amsterdam

Kiehl's Since 1851 opent flagship store op de Kalverstraat

L’Oréal heeft een langjarige huurovereenkomst gesloten voor een winkelruimte op de Kalverstraat 95 in Amsterdam. De winkel wordt ingericht als flagship store voor het cosmeticaconcept Kiehl’s Since 1851.

De nieuwe winkel, waar voorheen zeepconcept ‘Sabon’ gevestigd was, zal na de verbouwing een verkoopoppervlakte hebben van circa 60 m² op de begane grond en ongeveer 35 m² opslagruimte in het souterrain. De winkel is gelegen naast de ingang van het Amsterdams Historisch Museum. In Nederland heeft Kiehl’s Since 1851 nog een andere vestiging. Deze is gelegen aan de Heiligeweg 53 in Amsterdam.

De belangen van L’Oréal zijn behartigd door CBRE. De eigenaar van de winkelruimte is Vastel uit Amsterdam.

Over CBRE

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.