Amsterdam,
16
februari
2022
|
10:00
Europe/Amsterdam

KKR-Mirastar verhuurt 15.000 m2 logistieke ruimte Schiphol Logistics Centre

Logistieke dienstverlener Van der Helm heeft een meerjarige huurovereenkomst gesloten met KKR-Mirastar voor de huur van circa 15.000 m2 logistieke bedrijfsruimte in het Schiphol Logistics Centre.  Schiphol Logistics Centre is gelegen op Schiphol Trade Park, een uiterst duurzaam bedrijventerrein aan de Contour Avenue 71 in Hoofddorp.

Schiphol Logistics Centre is een state-of-the-art ontwikkeling op een strategische en centrale locatie direct naast Schiphol met een eigen afrit aan de A4 en via de A5 verbonden met de haven van Amsterdam.

Het distributiecentrum is een ontwikkeling van Minerva, gekocht door KKR-Mirastar en werd eind januari 2022 opgeleverd.

Twee units van ongeveer 7.500 m² zijn momenteel nog beschikbaar voor de verhuur. Deze kunnen apart of gezamenlijk gehuurd worden.

KKR-Mirastar werd in deze transactie geadviseerd door CBRE en Industrial Real Estate Partners. Van der Helm werd bijgestaan door TLF.

Boilerplate

Over CBRE Group, Inc.
CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Dallas, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2023). De organisatie heeft meer dan 130.000 werknemers (inclusief werknemers van Turner & Townsend) en bedient klanten in meer dan 100 landen. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en projectmanagement, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.