Amsterdam,
09
februari
2016
|
08:39
Europe/Amsterdam

Klaas Bosma versterkt CBRE Global Workplace Solutions

ing. Klaas Bosma MRE MRICS is op 1 februari gestart als Director Strategic Consulting in het Global Workplace Solutions team van CBRE. Hij richt zich in deze rol samen met zijn team op strategisch huisvestingsadvies aan corporate eindgebruikers.

De afgelopen 10 jaar was Klaas als adviseur huisvesting en vastgoed werkzaam bij Twynstra Gudde. Hier heeft hij diverse publieke en private gebruikers van kantoor-, onderwijs- en bedrijfsruimte geadviseerd over de optimalisatie van hun corporate vastgoedportefeuille. Enerzijds door het opstellen van strategie en beleid en anderzijds door de veranderingen in de organisatie en de portefeuille te begeleiden en te implementeren.

Met de uitbreiding van het team met Klaas Bosma speelt CBRE in op het toenemende aantal complexe, strategische vraagstukken van haar klanten. In september rondde CBRE de acquisitie van het bedrijfsonderdeel Global Workplace Solutions (GWS) van Johnson Controls Inc.’s af. GWS heeft zijn activiteiten voortgezet binnen de eindgebruikerstak van CBRE en deze gecombineerde service line is verder gegaan onder de naam Global Workplace Solutions.

Over CBRE

CBRE Group, Inc. (NYSE:CBRE), een Fortune 500- en S&P 500-bedrijf met het hoofdkantoor in Los Angeles, is 's werelds grootste advies- en beleggingsbureau voor commercieel vastgoed (in termen van de omzet in 2019). De organisatie heeft meer dan 100.000 medewerkers (exclusief bijkantoren) en adviseert eigenaren, beleggers en gebruikers van vastgoed vanuit meer dan 530 kantoren (exclusief bijkantoren) wereldwijd. CBRE biedt strategisch advies en begeleiding bij de aan- en verkoop en aan- en verhuur van vastgoed, corporate services, property-, facility en project management, taxaties, (her)ontwikkeling, investment management en research & consulting. Bezoek onze websites www.cbre.nl en www.cbre.com.